Get Adobe Flash player

Nieuws en evenementen

Ruimtelijke onderbouwing:
geplaatst op 31-03-2015

We hebben recent een ruimtelijke onderbouwing ingediend bij onze aanvraag voor het exploiteren van het terras. Laten we hopen dat er gunstig voor ons beslist wordt.HW Hoeksche Waard:
geplaatst op 31-03-2015

Zondag 26 april dendert de *HW weer door de Hoeksche Waard! Natuurlijk zullen weer een groot aantal wielrenners en toerrijders meedoen. Koffie punt de Wagenmakerij is dan weer een lekker rustpuntNieuwe opening en sluitingstijden:
geplaatst op 09-06-2014

De Wagenmakerij heeft meer mogelijkheden door verruimde opening en sluitingstijden! Sinds kort hebben we een nieuwe exploitatievergunning gekregen! We mogen 7 dagen van 10.00 uur tot 22.00 uur geopend zijn.

We gaan kijken welke tijden we geopend zullen zijn. Hierover zullen we via de site melding maken.

Dit betekent dat we meer mogelijkheden hebben in de avonduren!Terras:
geplaatst op 09-06-2014

Helaas heeft de gemeente Cromstrijen ons de vergunning voor het exploiteren van een terras geweigerd!

Dat is zeer, zeer spijtig. Juist, wij als Wagenmakerij hebben een terras voor de fietsende en lopende recreant keihard nodig!

We gaan opnieuw een aanvraag doen met een ruimtelijke onderbouwing. Info volgt.8HW:
geplaatst op 09-06-2014

De acht van de Hoeksche Waard was een overweldigend succes! Maar liefst 480 deelnemers hadden zich ‘s morgens ingeschreven.

Veel koffie en appeltaart werd er in de Wagenmakerij genuttigd. Na afloop was er voor de organisatie en vrijwilligers een buffet. Dit buffet werd aangeboden door de Wagenmakerij.Omloop Klaaswaal een groot succes:
geplaatst op 09-06-2014

Op woensdag 28 mei j.l. vond de eerste omloop van Klaaswaal plaats. Dit wielerevenement stond in het teken van KIKA.

Koffiepunt de Wagenmakerij was een centrale ontmoetingsplaats tijdens de koers. Dank aan de organisatie en de vele vrijwilligers die dit evenement mogelijk hebben gemaakt